M for monsters & MoschinoCoat Zara, Bag & charm Fendi, pants BikBok, shades Prada, shoes Vagabond.

Photos by Stephanie <3

4 kommentarer

lisarorvik

16.10.2015 kl.21:50

Ønsker vakre deg en god fredag.<3

Linn Therese

16.10.2015 kl.21:59

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du har en kjempe fin fredagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers vil jeg tipse deg om mitt siste innlegg der jeg har delt en såkalt "who is most likely to" video som jeg filmet inn med kjæresten. Bare på norsk da, selvfølgelig! Det er noe jeg vil anbefale deg også å gjøre, enten om du legger det ut her på bloggen, eller om du bare gjør det hjemme for gøy. For det var super morsomt, og ikke minst får man se hvor godt man egentlig kjenner kjæresten/venninna si!! :-D

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

16.10.2015 kl.22:12

lisarorvik: Tusen takk og en riktig fin fredag til deg også <3

Henriette Celin

17.10.2015 kl.00:39

Kult antrekk! :-D

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits