F for fashion & mimosa @mildhpress

Hey hey hallååå! 

Nå er jeg nettopp hjemme igjen etter enda en kjempehyggelig pressefrokost, denne gangen hos Mildhpress i Hegdehaugsveien with my partners in crime . Selv om det hele startet kl 09.00 dro vi ikke før i tolvtiden, timene bare fløy avgårde fordi det var så utrolig hyggelig der. Når Henrik  byr på mimosa og juice sier man virkelig ikke neitakk. Selv om klokken er 09.00 på en onsdag, haha
Herregud så utrolig heldig jeg egentlig er som får være med på eventer som dette. Ikke bare står de superflinke folkene hos pr-byråene på som F for å ordne i stand og lage god stemning, men jeg får også møte så mange hyggelige mennesker med de samme interessene som meg. Blant annet fikk jeg endelig hilse på selveste Camila aka Gambitsky i dag, and let me tell you this - DAMN for en jente! 

Nå skal akupunktøren stikke nåler i meg før det bærer rett på pressevisning hos Spalt PR kl 17.00 med Stephanie. Følg med på snapchat og instagram for updates -> kaariineemk begge steder ;)

3 kommentarer

Henriette Celin

21.10.2015 kl.14:13

Så gøy! og flotte bilder :-D

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

21.10.2015 kl.14:16

Bergensergenser: tusen takk for det :D

Iselin Renée

21.10.2015 kl.16:48

Så gøy :)

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits