S for skin seminar with La Roche-Posay

Sammen med hudpleiespesialisten La Roche-Posay startet jeg dagen i dag med frokost og hudseminar på Hotell Continental. Der fikk vi lære mer om hudens oppbygging, årsaker til hudproblemer og La Roche-Posay sine forskningsresultater på mikrobiomen; hudens unike sammensetning av mikroorganismer.

Mange av oss nordboere sliter med tørr sensitiv hud og/eller eksem, spesielt nå om høsten og vinteren. Derfor synes jeg det var veldig nyttig å få lære mer om årsaker til og hvordan man kan forebygge dette. Selv får jeg bare litt tørrere hud om vinteren og er derfor veldig heldig som ikke er plaget noe utover det. Bestefaren min derimot har vært plaget av psoriasis i mange år og jeg vet derfor hvor irritabelt og vondt det kan være. På seminaret møtte jeg også Christine som fortalte at hun hadde kronisk elveblest og håpet at disse produktene kunne hjelpe henne, da hun vanligvis måtte proppe kroppen full av medisiner for å holde sykdommen i sjakk. 


Nå gleder jeg meg til å teste produktene selv og viktigst av alt - dele raust med venner og familie med tørr og irritabel hud slik at de kan hjelpe meg å bedømme om dette er verdt å anbefale. Jentene fra La Roche-Posay var veldig snille og ga meg til og med en spesialkrem for psoriasis som jeg kan gi til bestefar! Det satte jeg virkelig stor pris på. #sponsedeprodukter 

Nå skal må jeg løpe videre! Jeg skal faktisk være modell på Imageakademiet i dag, hahaha... JEG modell av alle ting, liksom. Følg meg på snapchat og Instagram for updates: kaariineemk begge steder ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits