N for NILENS JORD

Selv om vi ikke har startet på desember enda går det skremmende fort mot jul, derfor tenkte jeg å gi dere et lite gavetips til en mor, bestemor, søster eller venninne som har absolutt alt. Det blir ofte sånn med oss ladies at vi har våre favorittprodukter og sverger til dem. Personlig blir det sjelden til at jeg tar meg tid og råd til å utvide repertoaret mitt og jeg synes derfor det er veldig gøy å få gode make-up produkter i julegave. Et av mine favorittmerker for tiden er danske Nilens Jord og deres serie med make-up som er helt fri for parfyme og parabener. Dette er med andre ord sminke som faller i smak både hos den sensitive, allergikeren og den miljøbevisste. 

FACE 

Mineral foundation kommer både i løs og kompakt form, noe jeg synes er veldig kjekt fordi jeg pleier å bytte på litt avhengig av om det er til hverdag eller fest. Børstene kan kjøpes separat og de anbefales på det sterkeste hvis du virkelig vil ha noen med god kvalitet! Jeg har blitt helt avhengig av dem nå.

BROWS

Jada, det tok sin tid men nå har jeg blitt like hekta på bryn som resten av motebransjen. Siden jeg er av den typen som på mirakuløst vis klarer å kline sminken min utover hele ansiktet in the end of the day, er jeg helt avhengig av produkter som sitter godt. Det kan jeg trygt skrive under på at "brow powder", "browliner" og "brow fix" gjør! I tillegg er de veldig lette å påføre, noe ihvertfall jeg setter stor pris på ettersom jeg så absolutt ikke har en utdannelse som makeup-artist på lur i sminkepungen. 

#sponsedeprodukter 

6 kommentarer

Henriette Celin

18.11.2015 kl.18:45

Ser ut som mange flotte produkter <3

Anita Fossberg

18.11.2015 kl.19:55

Er veldig glad i Nilens Jord selv :) De har så gode produkter!

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

18.11.2015 kl.20:10

Anita Fossberg: så godt å høre at vi er flere som liker det! Hvilke av produktene bruker du? :)

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

18.11.2015 kl.20:10

Bergensergenser: Ja, jeg digger dem! Ha en fin kveld <3

Henriette Celin

18.11.2015 kl.20:13

SV: Takk, du og <3

18.11.2015 kl.20:43

Aldri prøvd noe fra Nilens Jord før, men hører veldig mye bra om dem! :-)

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits