S for skincare routine

God tirsdag!

Man lærer så lenge man lever og en av fordelene med alle eventene jeg får være med på er at jeg plukker opp noen tips og triks på veien. Testing av gode produkter blir det også en del av og for tiden er det Elisabeth Arden og Nilens Jord som er favorittene på hudpleiefronten. 

1. Superstar fra Elizabeth Arden                                                                                                                       #sponsedeprodukterSuperstar er laget for å styrke hudens naturlige forsvar og jeg liker hvordan den gir huden min fuktighet uten at den blir fet. Denne påfører jeg etter rens men før serum eller ansiktskrem både morgen og kveld.

2. Cleansing milk og Facial cream fra Nilens Jord
Om morgenen vil jeg ha en lett og frisk følelse uten at produktene jeg bruker blir for "tunge" under makeup`en og derfor liker jeg godt disse to fra Nilens Jord.

3. Anti-aging cleanser og anti-aging serum fra Prevage by Elizabeth Arden.Som selvutnevnt dronning av tette porer liker jeg å bruke en kraftigere rens på kvelden. Peeling skal man jo helst ikke gjøre hver dag og derfor bruker jeg denne til daglig fordi den exfolierer bittelitt men ikke på langt nær så mye som en peeling. For å fukte (og forebygge litt) bruker jeg tilhørende serum etter rens, da disse to produktene i serien er ment å skulle jobbe sammen. 

Hva er deres beste tips? 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/419756/?claim=yd7p9s3ddf3">Follow my blog with Bloglovin</a> 

2 kommentarer

Henriette Celin

01.12.2015 kl.10:58

Så mange fine produkter! og jeg er veldig glad i Emma S. sin skin care (:

Veronica

01.12.2015 kl.21:21

DO IT 😀 du kommer ikke til å angre. nei, jeg har 45 mm, den som fulgte med, men jeg ønsker meg 25èrn som er fra 25-50 mm. Har egentlig et annet objektiv på ønskelista, men etter å ha undersøkt litt så er 50mm best på outfitsbilder osv har jeg hørt, så kommer til å kjøpe det i julegave til meg selv hvis ingen andre gjør det 😛 hehe.. Alle outfitsbildene mine er tatt med 45mm, og det har fungert bra, men 50mm gir nok en vesentlig forskjell :)

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits