hits

O for Otium Spa Gjøvik

På Quality Hotel Strand Gjøvik ligger Otium Spa. Med egen spa-lounge, kurbad, Tyrkisk Hamam, spashop og et bredt utvalg av behandlinger er dette det perfekte valget når man trenger et lite avbrekk fra hverdagen. Lilsis og jeg har som fast tradisjon å ta en liten "getaway" i starten av juleferien og Otium er virkelig et av de fineste spa-anleggene vi har vært på. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA #sponsetopphold

På torsdag fikk vi "klassisk massasje" av rygg, nakke, skuldre og armer begge to, noe som tok knekken på de stressknutene vi har gått med altfor lenge nå, haha. Jeg har fått en del massasjer i mitt liv men denne anbefales på det sterkeste! De tilbyr også noe som heter "Drømmereisen" og det fikk jeg utrolig lyst til å prøve neste gang. Først synkes du ned i et varmt, avgiftende algebad som gjør deg klar. Deretter skrubbes kroppen med VOYAs aromatiske algekroppsskrubb, ansiktet renses og masseres med VOYAs prisvinnende anti-age serum og påføres en spesialmaske som jevner ut og gir glød til huden. Så svøpes kropp og ansikt inn i VOYAs håndhøstede luksusalger. Algene får gjøre sitt (og skal visstnok umiddelbar effekt) mens du nyter en beroligende hodebunnsmassasje, før du avslutningsvis masseres med VOYAs body cream.

Ja takk, kjære julenisse!

4 kommentarer

Therese

19.12.2015 kl.10:03

Så deilig! Ha en fin helg! :)

Henriette Celin

19.12.2015 kl.15:53

Å, så flott det så ut! og sykt deilig og. Heldig :-D

Likte godt bikinien din. Veldig fin <3

Kine

07.01.2016 kl.10:40

går d ann å bare vær i anlægge uten nå behandling?=)

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

07.01.2016 kl.12:26

Kine: Jada, så absolutt, det er superdeilig det også! Veksling mellom badstue, kald kulp og varmt boblebad er kjempegodt for kroppen :)

Skriv en ny kommentar