Z for ZO Skin Health treatment

Hørt om ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi før? Helt siden jeg prøvde produktene første gang har jeg vært hektet av èn enkel grunn: akkurat som alle andre hudpleiemerker lover de veldig mye, men til forskjell fra mange andre synes jeg ZO Skin Health faktisk klarer å innfri. Blemish balm er f.eks mitt SOS produkt hver gang en urenhet er på vei, da den som regel demper og fjerner problemområdet over en natt eller to. I tillegg til hudpleieseriene "Skin Health" og "Medical" til hjemmebruk, har også ZO ansiktsbehandlinger som tilbys hos en rekke hudklinikker rundt om i landet. I disse dager lanseres deres nyeste hudbehandling "Stimulator peel" som skal bidra til en fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker. Som stor tilhenger av ZO var jeg derfor så heldig å bli invitert ut til hovedkontoret i Sandvika denne uken for å teste behandlingen, samt få en "red carpet" treatment for superfin glød. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Step 1. Hydrating cleanser
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Step 2. Stimulation peelOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Step 3. Aloe hydra massage gel and masque
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Step 4. Skin brightening sheet mask
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Step 5. Renewal cream, Daily power defense and Sunscreen primer SPF 30OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA #invitert 

Er det noen av dere som har testet behandlingene eller har erfaring med produktene fra før? Jeg ble hvertfall svært fornøyd med resultatet!

8 kommentarer

Aleksandra

17.03.2016 kl.10:11

Første gang jeg hører om disse produktene, men høres jo ut som noen veldig gode så må vel vurdere å teste de ut. Er så nysgjerrig på alt innafor hudpleie :)

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

17.03.2016 kl.10:24

Aleksandra: Ja, ikke sant! Man blir jo nysgjerrig :) Jeg kan absolutt anbefale deg å teste, det lønner seg å ta seg god tid med de ansatte i butikken slik at du får riktige produkter til hudtypen din :)

Henriette Celin

17.03.2016 kl.10:14

Et godt merke når de faktisk holder det de lover! hadde trengt noe som funker mot urenhetene mine ;-P

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

17.03.2016 kl.10:22

Henriette Celin: Da er ZO serien perfekt for deg! De har veldig mye bra mot uren hud ^^,

eveliin

17.03.2016 kl.10:26

ååh gud så heldig du er:D første gang jeg hører om disse produktene, men nå ble jeg nysgjerrig. :D fint innlegg ha en fin dag:D

Henriette Celin

17.03.2016 kl.12:22

SV: Å, hehe. Nå spørs det kanskje litt på hudtypen også, men de har sikkert mye bra ;-)

Andrea

06.04.2016 kl.13:45

Hvordan ble huden din etter behandlingen?Veldig rød?Kunne du se forskjell på huden før og etter med bare en behandling?

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

06.04.2016 kl.15:57

Andrea: Nei, huden min ble ikke rød eller irritert på noe som helst måte :) Men ja, jeg kunne absolutt se forskjellen før og etter, det er en kraftig behandling som virkelig gjør en forskjell. Jeg vet ikke hva slags hudtype du har? Huden min er ikke veldig uren, jeg tok derfor en maske for å få glød men hun peelet også huden min nøye først. I tillegg bruker jeg ZO produktene daglig, det er veldig viktig å følge opp behandlingen :) Jeg vil absolutt anbefale den!

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits