B for Bjørn Axèn event

?Det finnes ikke håpløst hår, bare håpløse frisører? sa en gang Bjørn Axèn, den svenske frisøren som grunnla det suksessfulle selskapet med samme navn i 1963. Mye av æren for denne suksessen skal imidlertid krediteres Johan Hellström. Han startet som lærling og assistent hos Bjørn Axèn på 80-tallet og arvet som 27 åring, til sin egen store overraskelse, hele selskapet da Bjørn døde brått i 1993. Knallhard jobbing og en god porsjon ydmykhet, er ifølge Johan selv, grunnen til at Bjørn Axèn har blitt et av Sveriges mest fremgangsrike selskap. De har frisørsalonger og Bjørn Axèn Academy i tillegg til en stor portefølje med hårprodukter ? og jada, de fikser fortsatt håret til kongefamilien.  

I går var jeg invitert til pressefrokost med Bjørn Axèn, and let me tell you- det var virkelig en opplevelse. Johan er en veldig karismatisk person og det merkes at han er profesjonell musikalartist i tillegg til frisør. Han og Nina lagde et skikkelig show ut av stylingtipsene de viste oss, og jeg var en av de heldige som fikk sitte modell.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sant det ble kult?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits