F for feather and leather

Helsort trenger ikke være kjedelig - det handler om å mikse materialer slik at antrekket får kontraster og blir mer spennende. Her har jeg stylet en fjærkjole sammen med en lang jakke i bomull og skinn. Vanligvis kan dette være en vanskelig kombinasjon fordi lengden på jakken kan gjøre antrekket "tantete", men siden formen på jakken er relativt smal synes jeg det funker. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jacket Pulz jeans, dress H&M, shades Prada, shoes DNA.
Og jada - det hjelper på med en fancy frisyre i tillegg. Denne laget Johan Hellström fra Bjørn Axèn på meg da jeg var på event med dem forrige uke. Skulle virkelig ønske jeg fikk den til så bra selv også!

God lørdag!

3 kommentarer

Maren

16.04.2016 kl.08:19

Kjempekult og veldig stilig. Frisyren var helt rå:):). Jeg er på tur til Oslo på YouTube meetup, jeg gleder meg masse :). Ha en super lørdag, kanskje vi treffes?

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

29.04.2016 kl.07:02

Maren: Tusen takk for det! Håper du hadde det fint i Oslo :D

Henriette Celin

16.04.2016 kl.09:16

Så stilig, elsker frisyren!

Har selv det mobildekselet, hehe. Det er så fint :-D

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits