N for nails and lashes on fleek

Avreisen til Los Angeles nærmer seg med stormskritt og derfor har jeg vært hos både Lakkbar og Salong S&M denne uken for å fikse negler og vipper. Jeg sier til meg selv at jeg gjør det fordi det er "enklere" i hverdagen, men sannheten er at de dyktige jentene gjør jobben så bra at jeg rett og slett føler meg penere og mer velstelt. 
SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESOLYMPUS DIGITAL CAMERA #sponset
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er lett å føle på presset når man tilbringer så mye tid på eventer og fester med noen av norges peneste mennesker ? jeg føler meg ikke noe mindre som ?den lite pene bestevenninen? da, for å si det sånn. Men hvem er det sin feil? KUN min egen og ingen andres. For min del blir det for enkelt å skylde på ?samfunnet?- i mine øyne er det ren bullshit, faktisk.

Moderne teknologi og sosiale medier gjør så absolutt inspirasjon og idealer mye mer tilgjengelig, det skal jeg ikke nekte for- Imidlertid er det tross alt jeg som velger å bli opphengt i dem. ?Gresset er alltid grønnere på den andre siden? sies det og det er jo nettopp denne drivkraften som gjør at vi får lyst til å stå opp om morgenen og utvikle oss videre. Faren er bare at denne stemmen kan være vår beste venn og verste fiende på èn og samme tid - f.eks når forbedring ikke handler om å være mer åpen og tolerant i dag enn vi var i går, men blir snudd til å handle om litt penere og tynnere enn forrige gang vi sjekket speilet.

Samfunnet dytter kanskje i en farlig retning men det er den indre stemmen som får det til å tippe over. At jeg har veldig lyst til å operere nesa mi smalere akkurat sånn som Sophie Elise er absolutt ikke hennes skyld. Jeg kunne valgt å høre på kjæresten min som sier at han elsker meg akkurat som jeg er ? aller helst uten sminke eller annet fjas- men tror dere jeg tenker på disse nydelige ordene når jeg åpner snapchat i selfievinkel og ligner på en gris? Nei.

Hehe.. hilsen hobbypsykolog Kollshaugen

6 kommentarer

Henriette Celin

16.04.2016 kl.10:04

Nydelige negler og en pen øyenskygge!

Det handler om hva vi tenker og velger å henge oss opp i ja. Tankenes kraft (:

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

29.04.2016 kl.07:02

Henriette Celin: Tusen takk for det ;) Ja, du har så rett, så rett!

Vida

16.04.2016 kl.11:01

Jeg er en ny leser og syns at du er kjempe pen!! Du må aldri tro at du trenger å forandre noe ved deg fordi alle er fine på sine egne måter!! Digger bloggen din så ufattelig mye, stilen din er og klærne dine er til å dø for, hehe. Ser at du er mye på sånn events, hva er de greiene egentlig? Får dere bloggere betalt av dem? Eller er det slik at dere drar på eventene også må dere skrive om det som "betaling"? Ser at det er så mange bloggere som drar på sånt hehe.. Uansett så stå på! Du er en vakker kvinne og du har en blogg som jeg besøker hverdag og finner mange inspirasjoner fra 😘

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

29.04.2016 kl.07:05

Vida: For en utrolig hyggelig kommentar, tusen hjertelig takk for det <3 Eventene kan være mye forskjellig men som regel er det for å sniktitte på nye produkter/ kolleksjoner osv :) Noen gjør sikkert det men jeg gjør det av egen fri vilje fordi jeg synes det er kjempegøy på alle måter! Å få se nyheter og møte hyggelige mennesker synes jeg er det aller beste med det ;)

Linda Taylor

16.04.2016 kl.22:18

Kjempe fint ble det. Herlig farge på neglene :)

Ha en fin kveld <3

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

29.04.2016 kl.07:05

Linda Taylor: Thank you <3

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits