C for Colorescience in the sun

Er du også en av de som er flink til å smøre deg med solkrem på stranda, men dropper solfaktor i ansiktet resten av vår- og sommerhalvåret? Selv om det finnes mange gode og lette solkremer for ansiktet klarer jeg bare ikke å bruke dem til hverdags - dette til tross for at jeg vet godt med meg selv at jeg burde. For ja, det finnes selvsagt mye større problemer i verden, men å ende opp med solbrent hud, rynker, eksem eller hudkreft er allikevel unødvendig hvis man kan unngå det. Det er også en del ?vanlige? kremer og makeup produkter der ute som inneholder solfaktor, men grunnen til at jeg har sverget til produktene fra Colorescience siden jeg fikk prøve dem, er at det er solbeskyttelse i sminkeform og ikke omvendt. See the difference? OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#sponsedeprodukter

Disse produktene er essentials til hverdags men spesielt her nede i LA hvor solen er sterk og dagene variert. Jeg bruker først primeren, så litt flytende foundation og avslutter deretter med sunforgettable (løst pudder) på toppen. Det er så utrolig deilig å kunne gå fra strandliv til by og tilbake til strand igjen, uten å føle seg som en klump med smør!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits