H for Hollywood Hotel mornings

Å sove på hotell er noe av det morsomste jeg vet og valg av hotell er derfor utrolig viktig for meg når jeg er på reisefot. Til denne turen brukte jeg http://pindem.no/ til å finne et godt tilbud - på den måten kunne jeg både spare penger og kombinere turen med jobb. Hotell i Los Angeles er generelt svindyrt og derfor opplevde jeg at jeg fikk mye for pengene ved å bruke Pindem. Hollywood Hotel har både et flott bassengområde og en koselig hage - å kunne ta med seg frokosten ut dit og nyte morgensolen er rett og slett priceless! I tillegg ligger det relativt sentralt til både Beverly Hills, Hollywood hights og området rundt Hollywood Walk of Fame.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I tillegg er rommene fine, til frokost har vi egen kokk og internettet er on point hele tiden. Rett og slett et supertrivelig sted :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits