M for Malibu roadtrip

Dagen i Malibu ble ikke helt som forventet! Vi tok turen ut dit for å komme litt unna byen, nyte stranden og gå turer i det flotte terrenget - sånn ble det altså ikke. Solen skinte fra skyfri himmel på morgenkvisten og det så ut til å bli enda en fantastisk dag, men utover dagen blåste det imidlertid opp til kraftig storm. Vi bet tenne sammen og prøvde å holde ut men til slutt måtte jeg bare gi opp og hoppet derfor inn i hettegenseren til Mads fordi jeg frøs så fælt. Da vinden blåste så kraftig at sanden pisket oss på leggene og ting kom flyvende fra alle kanter, var det rett og slett på tide å gi opp solingen. Vi rakk uansett å få sett masse av Malibu og jeg er veldig glad vi dro dit - det er et kjempefint sted så jeg skjønner godt hvorfor kjendisene slår seg ned der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

Henriette Celin

02.05.2016 kl.22:09

Malibu virker veldig fint også ^^

Kjedelig at det blåste så fælt, men men. En fin opplevelse tenker jeg (:

REBECCA HOLDER

03.05.2016 kl.03:12

Så kjedelig at dagen ble litt ødelagt av sur vind - MEN, i Malibu klarer man vel å kose seg uansett, vil jeg tro !! Veldig fine bilder da :)

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits