M for more than beautiful - it`s healthy

Med solskinn gjennom glassvinduene og skjønnshetsprodukter så langt øyet kunne se, startet jeg dagen med pressefrokost på toppen av Steen og Strøm sist torsdag. "More than beautiful - It`s healthy" var tema for eventet og representanter fra REN Skincare, Yongblood Mineral Make-up og neglelakkserien Londontown var til stede for å presentere høstens nyheter. På frokostbordet hadde de rigget i stand til skikkelig ansiktsbehandling. Vi startet med step-by-step rens av ansiktet med REN skincare, før vi fikk lagt sminke fra Youngblood og fikset negler med Londontown.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk et godt inntrykk av produktene og var storfornøyd med resultatet etter noen svært innholdsrike timer. I goodiebagen fikk jeg blant annet med meg et contouring-kit fra Youngblood som jeg gleder meg sykt til å teste ut selv! Det er skam å si det, men jeg har faktisk ikke testet contouring enda. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits