H for HydraFacial by Akademikliniken

Jeg er relativt flink til å ta vare på huden min og som jeg har fortalt dere tidligere sverger jeg til ZO Skin Health både morgen og kveld. Men noen faktorer kan man dessverre ikke unngå, både stress og sommervær hadde begynt å sette sine spor på huden min nå. Derfor kunne det ikke passet bedre med den HydraFacial behandling jeg fikk hos Akademikliniken på Smestad i går! Behandlingen består av 3-5 trinn og bruker en maskin som lager vakum for å åpne porene, "suge" ut urenheter, tilføre fuktighet og til slutt lukke dem. Som dere ser på bildene er derfor alle produktene som brukes koblet opp til maskinen. På den måten kan de tilby en spesialtilpasset behandling som kan brukes til å forbedre fine linjer, fjerne tilstoppede og store porer, fet hud, hyperpigmentering og brune flekker.

Trinn 1: Rensing og Eksfoliering. Med en kombinasjon av melkesyre og glucosamine blir huden myket opp og renset, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Trinn 2: Acid Peel. Den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden. Dette dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og trenger litt dypere behandling.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Trinn 3: Vortex-Extraction. I dette trinnet benyttes Beta-HD for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Trinn 4: Vortex-Fusion. Dette trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder "super-serum" Antiox-6 som fyller på hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Trinn 5: Bevaring av resultatene. Etter behandlingen bør man følge opp med daglig rens og produkter som inneholder de samme ingrediensene som brukes i behandlingen for å bevare resultatene.

Jeg var veldig spent på hva jeg kunne forvente av behandlingen, ettersom dette var et konsept jeg aldri hadde hørt om før. Hun som utførte behandlingen på meg var utrolig flink til å fortelle om stegene i prosessen og forklare hvilken virkning det hadde på huden. Det var ikke vanskelig å skjønne at dette er en klinikk som er drevet av dyktige mennesker som har gode kunnskaper om hva de driver med. HydraFacial kan virkelig anbefales for alle hudtyper og jeg er utrolig fornøyd med behandlingen! På forhånd sa Jeanette til meg at jeg kom til å kjenne resultatene og etter jeg var ferdig skjønte jeg virkelig hva hun mente. I tillegg var jeg så heldig å få med et spesielt kit med produkter fra ZO Skin Health som passer med behandlingen, slik at jeg kan følge opp hjemme. 

Noe andre som har testet eller kunne tenke seg å teste HydraFacial? 
 

#sponsetbehandling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

KARINE MARLEN KOLLSHAUGEN

24, Oslo

Welcome to my world! I`m a fashionblogger and globetrotter currently living in Oslo, Norway. I`m also a marketing student and social media manager for www.pindem.no. I really hope you enjoi my blog, visual inspiration and fancy pictures is my mantra :)

Kategorier

Arkiv

hits